Opšti podaci

Velikoprodajni PERTINI centar nalazi se u Beogradu u ul. Sinđelićevoj broj 4 u Beogradu. U velikom SHOW ROOM –u, na oko 700m2 možete se svakodnevno informisati o novim artiklima, novim brendovima, akcijskim sniženjima i posebnim pogodnostima koje svakog meseca pripremamo za naše kupce.

Kao proizvođači i generalni zastupnici preko 20 svetski poznatih proizvođača visokokvalitetnih igračaka, nudimo najpovoljnije komercijalne uslove, stalno inoviran program hit igračaka i najsavremenije opreme i didaktičkog materijala, kao i garanciju za kupljenu robu.

Velikoprodajni centar radi svakog dana od 08.00 do 20.00 h, subotom od 08.00 do 15.00 h, a ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite u navedenim terminima, molimo da nas kontaktirate i zakažete termin kada će Vas PERTINI menadžeri sačekati, izvršiti prezentaciju i uslužiti Vas u vreme koje Vama odgovara.U svojoj organizacionoj strukturi, kompanija PERTINI ima sopstveni distributivni centar, tako da kupljenu robu možete preuzeti u sopstvenoj režiji ili Vam možemo dostaviti na željenu adresu.

U cilju uspešne saradnje, pozdravljamo Vas.Kontakt: 011/244-83-84 (12 linija)
E-mail: prodajacentar@pertinitoys.co.rs