POSLOVANJE SA SPECIJALIZOVANIM RADNJAMA ZA DECU

PERTINI asortiman namenjen specijalizovanim radnjama za decu tj. radnjama koje prvenstveno u svojoj ponudi imaju igračke, koncipiran je tako da u potpunosti zadovolji kompletnu ponudu za decu svih uzrasnih kategorija – program za bebe, program za devojčice 0-12, program za dečake 0-12. Kvalitet igračaka, kompaktnost asortimana tj. formiranje lepe i upadljive celine pri izlaganju, kao i renomiranost PERTINI brenda, daće poseban pečat Vašoj radnji i Vašoj ponudi.

Saradnja kompanije PERTINI sa specijalizovanim radnjama je veoma uspešna iz sledećih razloga: kompletnost asortimana, atraktivni komercijalni uslovi i posebne pogodnosti u plaćanju, stalni noviteti i proširenja ponude o kojima Vas obaveštavamo, tačna i brza isporuka - odabranu robu isporučujemo odmah ili dovozimo na adresu u roku od 48 sati.

Uz posebne dogovore, u mogućnosti smo da Vam ponudimo brendiranje Vašeg lokala PERTINI banerima, dostavimo display-eve iza izlaganje robe, zajedno realizujemo komercijalne akcije prodaje i sl...