PROGRAM NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Ukoliko deci želite da podarite prave vrednosti koji će ih uz igru i zabavu podstaći na pravilan rast i razvoj, podarite ima PERTINI PAKETIĆ.

Svake godine kompanija PERTINI priprema potpuno novi novogodišnji program igračaka, igara i dečje opreme koji prati najaktuelje svetske trendove, a koji su namenjeni za sadržaj novogodišnjih paketića. Ovaj deo asortimana inovira se svake godine kako bi obuhvatio trenutne HIT brendove i kako se ne bi ponovio sadržaj paketića u firmama sa kojima smo već saradjivali tj. čiju smo decu obradovali PERTINI paketićima predhodnih godina.

Svaki paketić pored HIT igračaka sadrži i edukativni deo - atraktivne, multifunkcionalne, interaktivne igračke koje stimulišu razvoj psiho-fizičkih sposobnosti i kroz igru deci pružaju nova znanja.

Paketići su podeljeni po polu i uzrastu, upakovani su u atraktivne noogodišnje džakove i distribuirani na vašu adresu u ugovorenom roku i ugovorenog kvaliteta!

Možete se opredeliti i za novogodišnje POKLON ČESTITKE /VAUČERE koje ćete realizovati u nekoj od PERTINI maloprodaja ili za PERTINI GIFT CARD za sukcesivnu novogodisnju kupovinu u PERTINI radnjama