Poklon Vaučer

PERTINI POKLON VAUČER (GIFT CARD) može predstavljati pravi poklon naročito u situacijama kada je poklon namenjen detetu koje kupac ne poznaje, kada se poklanja detetu za koje niste sigurni da li određenu igračku ima ili nema, kada nemate informaciju o tome šta dete voli i čime se igra ili kada se poklanja roditelju koji će dalje obradovati svoje dete (poklon detetu zaposlenog, detetu poslovnog partnera i sl...).PERTINI POKLON VAUČERI su atraktivno dizajnirani u dva modela:

* SA LIKOM KLOVNA kao univerzalna varijanta i najlepše želje za sve prilike
* SA NOVOGODIŠNJIM MOTIVIMA
PERTINI POKLON VAUČERI mogu kupiti i realizovati na dva načina:

1. KUPOVINA VAUČERA KROZ VELIKOPRODAJU: Ukoliko vaučer poručuje PRAVNO LICE potrebno je kontaktirati PERTINI velikoprodajni centar: tel. 011/244-83-84, email:prodajacentar@pertinitoys.co.rs i poručiti Vaučer u iznosu koji kupac sam precizira. Na vaučeru će biti odštampano ime kompanije koja daruje i iznos vaučera, a po želji, i ime deteta. Vaučer se može realizovati u svim PERTINI radnjama širom Srbije.

Ovo je zaista lep gest kojim možete nagraditi i obradovati one koji to zaslužuju.

2. KUPOVINA VAUČERA DIREKTNO NA KASI MALOPRODAJE: U svakoj PERTINI maloprodaji možete kupiti poklon vaučer u iznosu od 1000, 2000, 3000, 4000 ili 5000 dinara i njime obradovati dete koje će kasnije izabrati svoju omiljenu igračku u nekoj od PERTINI radnji u okviru iznosa vaučera.

PERTINI maloprodajni objekti nalaze se u:  Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Paraćinu, Kruševcu, Požarevcu, Nišu, Jagodini, Čačku, Šapcu i Kraljevu.