IGRAČKA ZA SVAKO DETE! Pertini, Kurir i Next u akciji!

Pripremite se, pozor, sad! Nove avanture, priče i saznanja!

Drage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojte igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil! Isecite talon, koji ćete naći u štampanom izdanju Kurira 21. maja na strani broj 3.

KAKO DO POKLON IGRAČKE I SOKIĆA

1. korak

Isecite talon koji izlazi 21. maja u Kuriru!

2. korak

Sakupljajte sličice sa fotografijama Playmobil igračaka objavljene u Kuriru od petka 22. maja do utorka 26. maja. Sličice zalepite na tačno naznačeno mesto na talonu. Ukoliko vam bude nedostajala jedna od sličica, u sredu 27. maja izlazi džoker sličica koja može da je zameni.Dzoker :


3. korak

Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 28. maja do 6. juna posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku iz kutije obeležene nazivom ove akcije i osvežite se Bući Bući sokićem.

Poklon igračke nalaze se u vidno označenoj kutiji. Popunjen talon važi za jednu igračku i ne odnosi se na Playmobil igračke koje su u redovnoj prodaji. Talon predajte u radnji kada preuzmete igračku. Jedna osoba može predati najviše tri popunjena talona.Playmobil figurice prilagođene su uzrastu od 4 do 12 godina. Podstiču dečju maštu i razvijaju motoričke sposobnosti.
Playmobil figure sastoje se od sedam baznih komponenti, koje su u potpunosti izlivene i ne sadrže štampu.
Playmobil je jedan od vodećih nosilaca internacionalnih nagrada kako u oblasti dečjih igračaka tako i dizajna.
Playmobil igračke unapređuju kognitivne, socijalne, emocionalne i motoričke veštine dece.