IGRAČKA ZA SVAKO DETE! Pertini, Kurir i Next u akciji!

 *Akcija koja donosi poklone i popuste!*


Pripremite se, pozor, sad! Nove avanture, priče i saznanja!

Drage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojte igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil! Isecite talon, koji ćete naći u štampanom izdanju Kurira 7. septembra na strani broj 3.

KAKO DO POPUSTA, POKLON IGRAČKE I SOKIĆA

1. korak

Isecite talon koji izlazi 7. septembra u Kuriru!

2. korak

Sakupljajte sličice sa fotografijama Playmobil igračaka objavljene u Kuriru od utorka 8. septembra do subote 13. septembra. Sličice zalepite na tačno naznačeno mesto na talonu. Ukoliko vam bude nedostajala jedna od sličica, u nedelju 14. septembra izlazi džoker sličica koja može da je zameni.Dzoker : 3. korak

Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 13. do 23. septembra posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku iz kutije obeležene nazivom ove akcije i osvežite se Bući Bući sokićem.

PRILIKOM REALIZACIJE TALONA, ISKORISTITE MOGUĆNOST KUPOVINE UZ POPUST OD 10%!

Poklon igračke nalaze se u vidno označenoj kutiji. Popunjen talon važi za jednu igračku i ne odnosi se na Playmobil igračke koje su u redovnoj prodaji. Talon predajte u radnji kada preuzmete igračku. Jedna osoba može predati najviše tri popunjena talona.Playmobil figurice prilagođene su uzrastu od 4 do 12 godina. Podstiču dečju maštu i razvijaju motoričke sposobnosti. 
Playmobil figure sastoje se od sedam baznih komponenti, koje su u potpunosti izlivene i ne sadrže štampu. 
Playmobil je jedan od vodećih nosilaca internacionalnih nagrada kako u oblasti dečjih igračaka tako i dizajna. 
Playmobil igračke unapređuju kognitivne, socijalne, emocionalne i motoričke veštine dece.