SREĆNI SATI ZA SREĆNO DETE

U susret obeležavanju tradicionalne “Dečje nedelje”, kuća igračaka Pertini organizuje akciju pod nazivom “ Srećni sati za srećno dete” u periodu trajanja Dečje nedelje, od ponedeljka ( 04.oktobra 2010.godine) do nedelje (10. oktobra 2010.godine) u Pertini radnji na 2. spratu robne kuće “Beograđanka“, u srcu grada. (Masarikova 5).

Svakog radnog dana tokom Dečje nedelje pravo popusta od 10% na kupovinu bilo kog PERTINI proizvoda mogu ostvariti svi oni koji u srećnim satima, od 17:00h do 21:00h, posete Pertini prodavnicu u robnoj kući Beograđanka, kao i u subotu, 09. oktobra od 15:00h do 20:00h.

Na sniženju će se naći najpopularnije igračke današnjice sa motivima poznatih dečjih junaka - Hana Montana, Ben 10, Gormiti, Transformersi, Indiana Jones, Diznijevi junaci - Winnie Pooh, Disney princeze, Zvončica i drugi kao i Pepa prase, Hello Kitty, Majstor Bob, Meda Rupert, Pirati sa Kariba, Avatar figure, robotizovane igračke i Barbi program.

Pored svetskih brendava, na specijalnom popustu će se naći i raznovrsni dečji kostimi i maske koje će uveličati svaki maskenbal, karneval ili rođendan, dajući im poseban ton koji se dugo pamti.

Na sniženju će se naći i Pertini društveno-edukativne igre za decu predškolskog uzrasta kao što su Baš čelik, Manastirske staze, Ekologija, Medin dan, Reciklaža, Akcija-reakcija, 4 carstva protiv baš čelika sa bajkom, koje su osmišljene da edukuju decu o novim oblastima i pruže im nova saznanja o svetu koji ih okružuje.

Na istom spratu pored Pertini radnje, najmlađi sugrađani moći će “srećne sate“ da upotpune igrom u besplatnoj igraonici koja se prostire na više od 200 m2 i da se zabavljaju na najrazličitjim spravama za igru poput tobogana, kućica, klackalica, skakaonice, provlačilica za decu i drugih.