PERTINI KAO GENERALNI ZASTUPNIK PILSAN PROGRAMA

Od februara 2011.godine, Kompanija PERTINI je bogatoj paleti brendova, koje zastupa na tržištu Srbije, dodala i generalno zastupništvo PILSAN programa.

PILSAN je kao kompanija na tržištu prisutan od 1940.godine, a u svojoj ponudi obuhvata proizvode koji deci omogućavaju realistično, aktivno igranje uz zabavu: kamione, automobile, džipove i traktore na akumulator sa daljinskim upravljanjem, automobile sa pedalama i tricikle koji su pogodni za igru kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru. Pilsan program čine i najsavremeniji modeli tobogana, ljuljaški, guralica/klackalica, sportskih rekvizita - koševi i košarkaške table, koje će ulepšati svako dvorište i svaki park. Tu je i bebi oprema – vežbaonice, šetalice, kadice za kupanje i dečje noše atraktivnog dizajna.

Kompanija PILSAN je vodeći lider na tržištu igračaka u Turskoj i regionu sa izvozom od 40% svoje proizvodnje u više od 57 zemalja širom sveta. Svi proizvodi su izuzerno stabilni i visokog kvaliteta lux obrade. Posedovanje sertifikata ISO 9001:2000 i OHSAS 18001:99, TS EN71 i EN62115 garantuje bezbednost u igri.

Od sada svi Pilsan modeli biće dostupni u PERTINI maloprodajnim i veleprodajnim centrima, a sve dodatne informacije mogu se dobiti direktno od PERTINI komercijalista ili prodavaca svakim radnim danom od 08 do 20h.