NOVA PERTINI ROBNA KUĆA U NOVOM SADU!

Pod sloganom “Vreme je za pravu igru” kuća igračaka Pertini je 08.aprila otvorila nov prodajni centar u centru Novog Sada, Bulevar oslobođenja broj 60A(Aleksandar Bulevar Centar)


Kuća igračaka Pertini je 08.aprila 2011.godine u Novom Sadu otvorila didaktičko-igrovni centar za decu uzrasta od 0-14 godina, uređen po najvišim svetskim standardima i aktuelnim trendovima poput onih koji se mogu naći u najvećim evropskim metropolama. Moderan prodajno-izložbeni dečji centar prostire se u dva nivoa, na preko 350m2 na atraktivnoj lokaciji u ulici Bulevar oslobođenja 60A, u strogom centru Novog Sada.

Tog dana deca su uživala u besplatnoj zabavi i sjajnoj atmosferi tokom celog dana koje su pratile brojne nagrade, poklon iznenađenja i veliki popusti. Svečanost je počela u 12:00 časova baletskom tačkom i pesmama dečjeg hora predškolske ustanove “Crvčak” iz Petrovaradina, dok je od 17:00 časova počela zabava sa klovnovima štularima i profesionalnim animatorima.

U zabavi i veseloj atmosferi uživali su i Pertinijevi specijalni gosti, popularni glumac Nenad Okanović sa suprugom i decom kao i pobednik prvog serijala “SURVIVOR” Nemanja Pavlov.    I NIVO      PROGRAM ZA DECU OD 0 DO 3 god


    - bebi program
    - edukativni drveni setovi
    - brend igračke (likovi crtanih junaka)
    - kreativni kutak (crtam,pišem,stvaram)
    - gift program
    - knjige za decu
     
     

               II NIVO    PROGRAM ZA DECU OD 3 DO 12 god

    - edukacija /društvene igre,istraživački setovi/
    - sport i vožnja
    - robotizovane igračke i automobili
    - maskembal i pozorište /kostimi,maske,ginjoli/
    - muzički instrumenti
    - modni i školski aksesoari
    - lutke i lutkarski kutak
    - plišane igračke
    - centri interesovanja (kuhinje,setovi za        
    - ulepšavanje,radionice,doktorski setovi..)
    - oprema i nameštaj za vrtiće,igraonice,dvorišta