AGROKULTURA ZA DECU

AGROKULTURA ZA DECU

Povodom održavanja Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, u periodu od 13. maja do 22.maja 2011. godine kompanija Pertini odobrava specijalan popust od 10% na sve kupljene igračke iz oblasti agrokulture za decu.

Kompanija PERTINI oganizuje akcije za programe/ proizvode koje deci približavaju ovu temu da kroz igru deca otkrivaju šta se događa u svetu koji ih okružuje, šta je zapravo poljoprivreda, agrokultura. S obzirom da deca često žele da oponašaju starije i stavljaju se u njihove uloge,ovo je prilika da dobiju svoju kosačicu,kombajn,traktor,baštenski pribor,kombajn za žetvu,mlekaru...i to tako napravljene igračke da deluju baš kao pravi modeli!

Popust od 10% na asortiman proizvoda iz PERTINI programa “Agrokultura za decu”, traje dok traje i Sajam, od 13-22 maja 2011.godine i može se iskoristiti samo u prodajnom centru PERTINI u Novom Sadu.

Kompanija PERTINI se svakako trudi da programskim celinama približi deci sve aktuelne teme kako bi lakše spoznali i razumeli svoje okruženje, svet oko nas i na najprihvatljiviji način upoznali nove pojmove i napravili dobru bazu za sticanje novih znanja.Zato iskoristite ovu, i pratite nove akcije kojima se u PERTINI maloprodajama podržavaju bitni datumi i tematski događaji.