Kreativni tematski setovi inteligentnih igračaka

Kreativni tematski setovi inteligentnih igračaka

 

U ime kvalitetne i inteligentne igre, radosno objavljujemo da je  „Pertini toysod februara 2012. postao  generalni zastupnik Playmobil igračaka

 

VODEĆI SVETSKI BRAND - Kompanija Pertini je u 2012. god postala ekskluzivni distributer brenda Playmobil! Playmobil je bestseller brend,čije se igračke proizvode u Nemačkoj, a mogu se kupiti u više od 65 zemalja širom sveta, čime je Srbija, zahvaljujući kompaniji Pertini, stavljena na listu tih zemalja. Više od 35 godina, PLAYMOBIL inspiriše decu na igru podstičući dečju imaginaciju, inteligenciju, kreativnost I mnoge druge pozitivne aspekte razvoja.

 

ZAŠTO SU PLAYMOBIL IGRAČKE TAKO JEDINSTVENE:

Sa Playmobil igračkama, deca mogu da istražuju nove koncepte, asimiliraju svoje iskustvo u igri I razvijaju maštu. Setovi za igru su zanimljivi, kreativni, usavršavaju koordinaciju oko-ruka, koordinaciju u prostoru I pomažu razvijanju socijalnih odnosa I shvatanju sveta oko nas. Kreativni setovi pokrivaju razne  tematske celine, istorijska scenarija I različite avanture.Prepoznatljivi artikal je figura-čovečuljak koji može da sedi,stoji,okreće glavu, ruke, saginje se,drži dodatke,jaše i uvek je nasmejan podstičući pozitivne emocije kod deteta!

 

Playmobil ispunjava sve uslove visokokvalitetnog I priznatog brenda. Igračke (setovi) su vrhunskog kvaliteta I traju godinama bez mogućnosti da se skine boja niti da se obrišu bilo koji detalji sa figure (detalji nisu nanošeni bojom već izliveni u proizvodnom procesu). Playmobil igračke odlikuju se inteligentnim tematskim idejama u razvoju proizvoda. Proizvodi se slažu međusobno I mogu se spajati I kombinovati u celinu. Sa više od 40 tema za igru, inspirišu decu, uzrasta od 1 do 14 god. Setovi pokrivaju sve teme bitne za decu, od antičkog doba I avantura do istorijskih epoha(vitezovi,pirati) do modernog života I noviteta u življenju. Takodje postoje I tzv. konstantni favoriti za decu kao što su setovi - Policija, Bolnica, Ranč ponija, Farma itd.

Renomirani I svetski poznati psiholozi, radi edukacije I podsticanja kreativnosti deteta, preporučuju za igru Playmobil igračke koje unapređuju dečiju kognitivnu,socijalnu,emocionalnu I motoričku veštinu. U okviru razvoja kognitivnih stimulacija, deca unapredjuju jezičke veštine, logiku I matematiku, podstiču rešavanje problema, kreativnost I koncentraciju. Doprinose izgradnji socijalnih veština kao štu su kooperacija, deljenje, timska igra kao I razvoj organizacionih I liderskih veština. Igrajući se sa Playmobil setovima,deca razvijaju I emocionalne veštine, uče da uživaju, pokazuju svoja osećanja, razvijaju koncentraciju, kontrolu, kao I motoričke veštine poput poboljšanja fizičke kondicije I izoštrenja čula!