OTVOREN PLAYMOBIL PRODAJNI KUTAK U UŠĆU

PERTINI TOYS- OTVOREN PLAYMOBIL PRODAJNI KUTAK U UŠĆU


Kompanija PERTINI, sa velikim zadovoljstvom Vas svečano obaveštava da je otvoren novi monobrend Playmobil toy-desk tj. interaktivni PLAYMOBIL prodajni kutak u TPC UŠĆE u Beogradu, 21.09.2012.godine! 

Pronađite svoje omiljene Playmobil setove od sada i na novoj lokaciji !


Ovom prilikom PERTINI je poklonio svoj deci grada Beograda, Veliku dečiju PLAYMOBIL žurku za sve mališane  raspoložene da se igraju i druže!


Playmobil je osmišljen savršen kutak za decu i njihove roditelje na kojem se naši najmlađi mogu igrati Playmobil setovima, uploviti u fantastični svet mašte princeza i vitezova, vila i vilenjaka i mnogih drugih igračaka iz Playmobil sveta i igrati interaktivne Playmobil igrice i naravno odabrati svoj omiljeni Playmobil set.


 Svečano otvaranje je održano  21.09.u TPC Ušće sa početkom u 16h.

Najmlađe sugradjane dočekivale su velike Playmobil figure, kao i karneval PERTINI maskota (Mačak u čizmama, Slonče Dambo, Duško Dugouško ) i sa kojima su se deca igrala i fotografisala.

A svi su bili posluženi sokićima i bombonama uz šarene balone i zastavice.

To je svakako bio jedan poseban i radostan dan za sve naše mališane!!!


Svi posetioci TPC Ušće, imali su priliku da se upoznaju sa Playmobil igračkama i setovima, pri čemu je svaki od posetioca dobio na poklon promotivni flajer sa 10% popusta za kupovinu Playmobil igračaka.


Tog dana organizovana je i akcija “Kupovina sa poklonima“ jer su sva deca i roditelji prilikom kupovine Playmobil igračaka u vrednosti od 3000 din ili više dobili na poklon i Playmobil majcu sa motivom po želji (Pirati, Top agenti, Princezin Zamak i Princezina kočija).


Uživajte u novootvorenom Playmobil kutku!


Nadamo se da ćemo se i nadalje lepo družiti!

Vaš PERTINI


 

Playmobil proizvode koji su ponudi možete pogledati na našem sajtu preko linka:


http://pertinitoys.com/index.php?id=3&brn=167