NOVI PROGRAM OPREMANJA DEČIJIH USTANOVA

U skladu sa najnovijim svetskim standardima u opremanju specijalizovanih dečjih institucija, kompanija PERTINI je tržištu Srbije i zemalja okruženja, kao generalni zastupnik američke kompanije ANGELS, ponudila dečje krevetiće nove generacije koji pružaju mnoge pogodnosi u poredjenju sa dosadašnjim ormarskim drvenim varijantama krevetića.

Mobilni krevetići nove generacije napravljeni su od posebnih antialergenih PVC materijala. Podloga na kojoj se spava može se skinuti, detaljno oprati i očistiti, tako da je higijena zagarantovana, i sprečeno je sakupljanje i taloženje bakterija i grinja. Potpuno su bezbedni i lagani u organizovanju i korišćenju. Funkcionalno odgovaraju krevetu za odmor. Na njih se mogu postaviti dečji dušeci ili ne. Kreveti se odlažu jedan na drugi te ormarići nisu potrebni i to pruža mogućnost da se prostor organizuje funkcionalnije za igru i formiranje igrovnih kutića. Takodje, pruža se mogućnost individualnog organizovanja spavanja ukoliko neko dete u trenutku iskaže vanprogramsku potrebu za spavanjem.
Njihove kvalitativno-funkcionalne karakteristike upravo su razlog zašto se ovi kreveti koriste u svim ustanovama zemalja Evropske unije i USA, a kompanija PERTINI za 5 godina zastupanja i prodaje ove vrste krevetića brojnim dečjim ustanovama na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH , Makedonije i ostalih zemlja okruženja, ima najpozitivnije reakcije i komentare.