POZICIJA: Majstor na izradi predmeta od plastike
SEKTOR: Proizvodnja
LOKACIJA: Beograd
ISTIČE: 20.10.2014.OPIS POSLA: Obrada plastičnih masa putem livenja, brizganja, duvanja... Kod livenja, plastika koja se kupuje kao sirovina, dolazi u obliku granula. Takva plastika se stavlja u mašinu za brizganje koja plastiku zagreva do temperature topljenja, tako istopljena plastika se pomoću klipa ili beskonačnog zavrtnja pritiska i kroz glavu mašine uliva u alat, u alatu se oblikuje u željeni oblik i zatim hladi, alat se otvara i predmet od plastike je izliven. Plastične mase se mogu bojiti pomoću pigmenta za plastiku koji se zove masterbač. Ovaj pigment se dodaje bezbojnoj ili beloj plastici i takođe je u obliku plastičnih granula. Pozivamo sve osobe koje poznaju ovaj proces rada i izrade predmeta od plastike da se prijave za rad u našoj kompaniji!


ZAHTEVANE VEŠTINE, ZNANJA, ISKUSTVO: Minimum IV stepen stručne spreme, obavezno iskustvo u poslovima na brizganju i duvanju predmeta od plastike i na radu sa mašinama za pripremu i preradu tehničkih materijala, poštovanje strogih kriterijuma u svim fazama izrade proizvoda od plastike, poznavanje podešavanja alata za izradu određenog proizvoda.


Zaposlenima u kompaniji PERTINI nudimo:

- rad u profesionalnom i podsticajnom okruženju
- mogućnost napredovanja u okviru sistema
- zaposlenje za stalno
- rad u smenama
- mogućnost prefesionalnog razvoja i usavršavanja.


Kako se prijaviti na radno mesto?

Neophodno je da prijava za radno mesto sadrži sledeća dokumenta:
- propratno pismo
- biografiju
- fotografiju.

Možete aplicirati slanjem neophodne dokumentacije na e-mail office@pertinitoys.co.rs. Obavezno je navesti naziv pozicije za koju konkurišete.

Kontaktiraćemo Vas ukoliko se ukaže potreba za osobom Vašeg profila.


Preporučite prijatelju!

Ukoliko smatrate da je ovaj konkurs zanimljiv Vašem kolegi ili prijatelju - možete mu ga preporučiti!