POZICIJA: Stručni saradnik za javne nabavke
SEKTOR: Komercijala
LOKACIJA: Beograd
ISTIČE: 20.10.2014.


OPIS POSLA: Potrebna osoba za rad na pripremi i obradi celokupne tenderske dokumentacije. Odabrani kandidat će da obavlja sve poslove u vezi sa javnim nabavkama i tenderima, da prati objave konkursa, priprema dokumentaciju i sastavlja ponude, prisustvuje na otvaranjima tendera i prati realizaciju ugovora, sarađuje sa svim sektorima u kompaniji neophodnim za pripremu ponude i realizaciju ugovora, sarađuje sa službenicima za javne nabavke u budžetskim ustanovama, prati  i upoznaje se sa zakonskom regulativom u oblasti javnih nabavki, prati i analizira realizaciju ugovora, pregleda sve interne/eksterne ugovore i daje svoje tumačenje istih.


ZAHTEVANE VEŠTINE, ZNANJA, ISKUSTVO: VII stepen stručne spreme ekonomske ili pravne struke, obavezno radno iskustvo na poslovima javnih nabavki, odlično poznavanje Office paketa, analitičnost i dobra organizovanost u poslu, pedantnost, preciznost i usredsređenost na detalje, poštovanje datih rokova, odgovornost pri realizaciji zadatih poslova.Zaposlenima u kompaniji PERTINI nudimo: 

- rad u profesionalnom i podsticajnom okruženju
- mogućnost napredovanja u okviru sistema
- zaposlenje za stalno
- rad u smenama
- mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja.


Kako se prijaviti na radno mesto?

Neophodno je da prijava za radno mesto sadrži sledeća dokumenta:
- propratno pismo
- biografiju
- fotografiju.

Možete aplicirati slanjem neophodne dokumentacije na e-mail office@pertinitoys.co.rs. Obavezno je navesti naziv pozicije za koju konkurišete. 

Kontaktiraćemo Vas ukoliko se ukaže potreba za osobom vašeg profila.


Preporučite prijatelju!

Ukoliko smatrate da je ovaj konkurs zanimljiv vašem kolegi ili prijatelju - možete mu ga preporučiti!