Pertini Fashion na Fashion Selection - u modnom revijom predstavio kolekcije za proleće leto 2022.

Pertini Fashion na ovogodišnjem Fashion Selection-u koji se održava od 15. do 17. maja u hotelu Hyatt Regency Beograd, modnom revijom predstavio je kolekcije proleće/leto 2022. za svoja dva najistaknutija brenda Maison Marasil i Coccodrillo.
„Svi modeli neguju moderan stil odevanja dece, ističu individualnost, daju lični pečat, materijali su kvalitetni, a garderoba udobna. Kao što ste videli svaki model prati i prikladan aksesoar. Pertini Fashion je osmišljen kao multibrend koncept sa poznatim evropskim brendovima dečje garderobe: Maison Marasil, Mandarino, Sprint, Coccodrillo…
Dečja garderoba pomenutih brendova se izdvaja po kvalitetu i dizajnu, a deca koja je budu nosila biće zapažena u svakoj prilici i na svakom mestu", izjavila je marketing i PR menadžerka komanije Pertini, Dunja Bibić.
Voditeljka, Marina Kotevski koja je prisustvovala reviji i kojoj je Pertini Fashion postala neizostavna radnja za kupovinu poklona, ali i stilizovanje petogodišnjeg sina Lazara kaže da je oduševljena modelima sa revije i da je videla najzanimljivije modele za koje se već odlučila.
Brend Pertini Fashion čija se najveća radnja nalazi u Ada Mall Shopping Centru i kao shop in shop u okviru Pertini toys radnji u Beo Shopping Centru u Beogradu i TC Promenada u Novom Sadu nudi unikatno dizajniranu premium dečju garderobu, kojom će se oduševiti i roditelji i deca.Za svetske brendove koje Pertini Fashion zastupa može se slobodno reći da predstavljaju visoku modu za decu.