ČLANSTVO

 

Članovi kluba mogu postati sve punoletne osobe sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije,nakon ostvarene kupovine u iznosu od 6000 dinara, a zatim popunjavanjem pristupnice u nekom od PERTINI maloprodajnih objekata  ili online na sajtu pertinitoys.com.

Popunjavanjem pristupnice u nekom od maloprodajnih objekata kompanije Pertini toys članovi odmah dobijaju svoju jedinstvenu Loyalty Karticu. Prilikom prijavljivanja putem sajta, odnosno popunjavanjem online pristupnice , Loyalty Kartica se isporučuje u narednih 7 dana u odabranom maloprodajnom objekat.

Nakon preuzimanja jedinstvene PERITNI LOYALTY KARTICE, ona je aktivirana i popust će vam se obračunavati na sve naredne kupovine u skladu sa skalom popusta. Stanje na tabeli, odnosno pozicija na skali popusta, se može u svakom trenutku proveriti u svim Pertini maloprodajnim objektima širom Srbije.

Pertini Loyalty Karticu može koristi samo vlasnik iste i ne može je prenositi na druga lica.

Kartica se ne može koristiti kao sredstvo plaćanja.

Neophodno je prilikom svake kupovine na kasi pokazati ličnu PERTINI LOYALTY KARTICU kako bi se evidentirala kupovina i obračunao odgovarajući popust stečen na osnovu zbira prethodnih kupovina, a u skladu sa utvrđenom skalom popusta.

 

SKALA POPUSTA

 

ZBIR OSTVARENIH KUPOVINA

RAZRED

POPUST

0 din – 9 999 din

1

3%

10 000 din – 69 999 din

2

5%

70 000 din – 149 999 din

3

10%

Preko 150 000 din

4

12%

 

Kompanija PERTINI TOYS  zadržava pravo izmene skale koja utvrđuje visinu popusta. U slučaju da dođe do izmena, korisnici PERTINI LOYALTY KLUBA će o istim biti obavešteni putem sajta pertinitoys.com.

 

Obračuski period u kom se sabiraju vrednosti kupovine traje od 1. januara do 31. decembra. Nakon završenog obračunskog perioda vrednost kupovina na kartici ce biti anulirana, ali će se zadržava popust stečen u prethodnom periodu. Nakon narednog obračuna, procenat popusta se može smanjiti u odnosu na vrednost kupovine u prethodnom obračinskom periodu.

Onog trenutka kada vrednost kupovine pređe u sledeći razred na skali, popust se odmah uvećava.

NPR: Ukoliko ste u toku 2013. godine ostvarili kupovinu u iznosu od  78 000 dinara i tako stekli pravo na  popust od 10%, u 2014. godini ćete takođe kupovati sa popustom od  10% ili većim ukoliko vaša kupovina premaši rang ovog razreda. U 2015. ćete kupovati sa popustom koji ste stekli ukupnom ostvarenom kupovinom u 2014. godini itd.. Najveći popust koji korisnik PERTINI LOYALTY KARTICE može ostvariti je 12%.

Ukoliko nakon završenog obračunskog perioda, na dan 31.12.2014. imate 68 000 dinara, popust na kartici 1.1.2015. će iznositi 5%, dok će ukoliko imate 158 000 dinara, popust iznositi 12%.

Loyalty popust se odnosi na sve artikle, osim na one koji su već na akciji. Popusti se ne mogu kombinovati sa važećim sniženjima i akcijama, ali će kupovine biti evidentirane i dodate na prethodne. Dakle, prilikom svake kupovine iznosi se sabiraju, bez obzira da li se na kupovinu obračunava popust ili ne.

Prilikom realizacije GIFT kartica i Novogodišnjih vaučera, Loyalti popust se ne obračunava ali se iznos sa računa dodaje onom na kartici i na taj način se mesto na skali popusta menja.

Loyalty kartica se može koristiti u svim PERTINI radnjama širom Srbije.

 

DODATNE POGODNOSTI ZA ČLANOVE

 

1. Popusti prilikom kupovine u skladu sa skalom popusta

2. Obaveštenja o novitetima, akcijama, radionicama i mnogobrojnim iznenađenjima

3. Organizacija specijalnih akcija, pogodnosti i edukativnih radionica samo za članove kluba

4. Pogodnosti vezane za uslove plaćanja

5. SMS i EMAIL obaveštenja

Na sajtu pertinitoys.com, u delu LOYALTY KLUB će se isticati obaveštenja i pogodnosti za članove.

 

GUBITAK KARTICE

 

U slučaju gubitka kartice, članu kluba će se nakon prijave gubitka i popunjavanjem zahteva, izdati nova u nekom od PERTINI maloprodajnih objekata. Izgubljena kartica će automatski biti ugašena.