NAŠ TIM…

Mi znamo sve o deci! Brinemo o njima, učimo ih i zabavljamo! Radost i podsticaj razvoju koje donosimo deci, naš su pokretač i motivacija da svake godine budemo sve bolji. Svi proizvodi koje nudimo su kvalitetni, edukativni i zdravstveno ispravni – u svakom smislu, po meri deteta.

Kontinuiranim inovacijama u oblasti igračaka, praćenje svih inovacija i aktuelnih trendova u oblasti poslovanja, kroz brojne edukativne treninge i usavršavanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu, usvajanje principa Montesori učenja, a pre svega kroz profesionalni prisup poslu, uspeli smo da obezbedimo konstantni rast i razvoj naše kompanije.

U prijatnoj radnoj atmosferi i poslovnom ambijentu, postižemo definisane godišnje ciljeve kompanije. Motivacija i lojalnost naših zaposlenih predstavljaju temelj našeg uspeha. Timski rad je utkan u naše poslovanje. Svi naši zaposleni teže zajedničkom culju, a veliku podršku daju nam naši dobavljači i partneri. Zajedno, ostvarujemo nove uspehe, i opravdavamo poverenje koje već nekoliko decenija održavamo na tržištu Balkana.
Otvoreni smo prema kupcima, prepozajemo njihove potrebe i ispunjavamo njihova očekivanja Kroz društveno odgovorno poslovanje svoj uspeh delimo sa drugima, sa ugroženim i osetljivim grupama, decom sa posebnim potrebama i svima kojima je pomoć potrebna.

U skladu sa svojom misijom, kompanija Pertini Toys osnovala je Centar za zdrav razvoj deteta koji čine stručnjaci iz više oblasti i na raspolaganju su za sva pitanja roditeljima, vaspitačima, i svima koji vode brigu o deci.

Stručnjaci iz Centra za zdrav razvoj deteta posvećen je deci i dečjem razvoju, te je o svim pitanjima i nedoumicama moguće konsultovati se sa pedagogom, psihologom, defektologom, koji će pomoći da se dete na adekvatan način usmeri kako bi savladalo sve eventualne poteškoće.