Online shop podrška: 011 406 58 70

POLITIKA PRIVATNOSTI

Informacije - Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

 

Kompanija Pertini toys obavezuje se da će  čuvati privatnost korisnika Pertini toys online shop-a.

Pertini toys online shop  prikuplja i štiti samo neophodne, osnovne lične podatke o kupcima/korisnicima koji oni sami dostavljaju i podatke neophodne za poslovanje u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Pravni osnov zakon o ličnim podacima:  član 12, stav 1 tač. 6 – legitimni interes, tač.2 – izvršenje ugovora, tač. 3 i 6 – ispunjenje pravnih obaveza I ostvarivanje ličnog interesa I tač.1 – saglasnost kupca.

Sve informacije se čuvaju na serverima koji su obezbedjeni I  u skladu sa internom polisom o bezbednosti podaci mogu biti upotrebljeni za:

 

1. Proveru i isporuku narudžbina

2. Pružanje podrške kupcu

3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera platne kartice)

4. Obaveštavanje kupaca o aktuelnim akcijama, sniženjima ili novim proizvodima

5. Vođenje istorije kupovine

Podaci kupca su zaštićeni i ne otkrivaju se trećim licima,bez znabha kupca. niti se koriste u bilo koje druge svrhe od prethodno navedenih. Jedini izuzetak od ovog pravila je u slučaju da nas zakon na to obavezuje

Prilikom kreiranja naloga na www.pertinitoys.com ili kreiranja narudžbina saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

U postupku kupovine i plaćanja kompanija Pertini toys obezbeđuje sigurnost i zaštitu od zloupotrebe ličnih podataka kupca.

Kupac je odgovoran za pristup svom računaru i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke.

Takođe, kupac garantuje za tačnost i istinitost svih poslatih informacija.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe