Online shop podrška: 011 406 58 70

Pertini loyalty program

 

Poštovani,

Drago nam je što želite da učestvujete u Pertini programu lojalnosti.

Svakom kupcu koji učestvuje u Pertini programu lojalnosti, biće omogućeno da kupuje u Pertini maloprodajama i na Pertini Online Shop-u sa posebnim pogodnostima. Nakon popunjene i poslate forme koja se nalazi u nastavku, Pertini servisni centar će na viber ili mail (u zavisnosti za šta se odlučite)  poslati DIGITALNU LOYALTY KARTICU sa jedinstvenim brojem. Molimo Vas da karticu sačuvate u svom mobilnom telefonu. Molimo Vas da pri svakoj sledećoj kupovini u Pertini maloprodajama pre izdavanja računa pokažete svoju DIGITALNU LOYALTY KARTICU, kako bi zaposleni u maloprodajnom sektoru registrovali Vašu kupovinu. Ukoliko kupujete na Pertini Online Shop-u, u delu za unos broja vaučera ukucajte broj svoje Loyalty kartice.

Opširnije o Pertini Loyalty programu >

 

Popunite formu za Pertini loyalty program:

Ime i Prezime *
Adresa *
Poštanksi broj *
Grad *
Telefon *
e-mail *
Rođendani vaše dece
Ovo polje unesite, ako želite da dobije posebnu pogodnost za kupovinu sedam dana pre rođendana Vašeg deteta
Posebnu pogodnost ćete dobiti tako što ćete sedam dana pre upisanih datuma dođete u jednu od Pertini toys maloprodaja i pokažete svoju Pertini loyalty karticu.

Važenje Pertini loyalty kartice je ograničeno na tri godine i računa se od datuma izdavanja.

Pertini loyalty karticu nije moguće koristiti za kupovine putem vaučera ili gift kartica koje već sadrže rabat, kao ni za proizvode koji su već na popustu.