NOVA PLAYMOBIL KOLEKCIJA

Šest Playmobil 1.2.3 kompleta za igru inspirisanih Diznijevim Mikijem i Mini Maus, Vinie Puom, biće lansirane u leto 2023.

Prenosimo vest da je Playmobil portfolio proizvoda za mališane, dodao i omiljene Diznijeve likove nakon potpisivanja ugovora između davaoca licence Dizni i brenda Playmobil 1.2.3. Svaki od novih Diznijevih kompleta za igru će uključivati više obrazovnih funkcija zasnovanih na tri povezane faze učenja, koje podržavaju individualni razvoj deteta.

Jasna poruka će pomoći roditeljima da lako odaberu najbolju igračku koja će poboljšati veštine svog deteta. Ovi slatki setovi će pomoći mališanima da istraže svet i podrže razvijanje veština potrebnih za budućnost, podstičući ih da oponašaju radoznalu prirodu Mikija Mausa i Vinija Pua.

Obrasci igranja uključuju sortiranje oblika, slaganje blokova, otkrivanje zvučnih efekata, učenje prvih brojeva i druge zabavne elemente. Sve ove karakteristike poboljšavaju kognitivne sposobnosti, fine motoričke veštine i kreativnost, kao i jezičke i društvene veštine. Miki Maus se prvi put pojavio u javnosti 1928. godine i zvanični je Diznijev simbol širom sveta. Miki je hrabar, pametan i nestašan, koristi svoju pamet da reši čak i najizazovnije probleme. Često se nađe u avanturama sa svojim prijateljima, gde mu njegova duhovita, šašava i brižna strana pomaže da ih spase – pri čemu uvek daje sve od sebe u svakoj situaciji.

Čak i kada stvari ne uspeju, Mikijeve dobre namere uvek izadju u prvi plan. U međuvremenu, Vini Pu kojeg je kreirao A.A. Milne, je zasnovan na pravoj plišanoj životinji, koja je pripadala njegovom sinu Kristoferu Robinu, a ime je dobio po Vini, po kanadskom crnom medvedu koji je živeo u Londonskom zoološkom vrtu, i labudu Puu, kojeg je porodica upoznala na odmoru. Vini Pu živi i igra se u šumi, gde redovno ide u maštovite i zabavne avanture sa svojim prijateljima. On ne beži od novih iskustava, već prihvata svaku priliku da nauči nešto novo o svom okruženju, često postavlja pitanja, traži odgovore i razmišlja o stvarima koje otkriva.

Dizni i Playmobil su se složili i usredsređeni su na voljene likove čije se ljubazne i radoznale osobine čine idealnim uzorima za decu.