PROGRAM NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Ukoliko deci želite da podarite prave vrednosti, koji će ih uz igru i zabavu podstaći na pravilan rast i razvoj, podarite im PERTINI TOYS PAKETIĆ. Svake godine kompanija PERTINI priprema potpuno novi novogodišnji program igračaka, igara i dečje opreme koji prati najaktuelnije svetske trendove, a koji su namenjeni sadržaju novogodišnjih paketića. Ovaj deo asortimana inovira se svake godine kako bi obuhvatio trenutne HIT brendove, i kako se ne bi sadržaj paketića ponovio u firmama sa kojima smo već saradjivali tj. čiju smo decu već obradovali PERTINI PAKETIĆIMA prethodnih godina.


Svaki paketić pored HIT igračaka sadrži i edukativni deo - atraktivne, multifunkcionalne, interaktivne igračke koje stimulišu razvoj psiho-fizičkih sposobnosti i kroz igru deci pružaju nova znanja. Paketići su podeljeni po polu i uzrastu, upakovani u atraktivne novogodišnje džakove i distribuirani na Vašu adresu u ugovorenom roku.

Možete se opredeliti i za novogodišnje POKLON ČESTITKE /VAUČERE koje ćete realizovati u nekoj od PERTINI maloprodaja ili za PERTINI GIFT CARD za sukcesivnu novogodisnju kupovinu u PERTINI radnjama ili na Pertini online shop-u.

Posebna pogodnost za PRAVNA LICA koju smo uveli od ove godine su DIGITALNI VAUČERI.Digitalni vaučeri omogućavaju beskontaktnu kopovinu u toku jednog dana na relaciji PERTINI TOYS - KUPAC - KRAJNJI KORISNIK. Krajnji korisnik digitalni vaučer može da iskoristi na Pertini toys online shop-u ili u Pertini maloprodajama.Za dogovor oko paketića možete nas kontaktirati:

  • telefonom na +381 11 244 83 84
  • mailom na komercijala@pertinitoys.co.rs ili na office@pertinitoys.co.rs