Sertifikat za doprinos u smanjenju emisija ugljen dioksida

 


Ponosno objavljujemo da smo nedavno dobili značajan sertifikat za doprinos u smanjenju emisija ugljen dioksida. Kroz operativno učešće u aktivnostima usmerenim ka postizanju nacionalnih ciljeva za zaštitu životne sredine, Pertini Toys je uspešno smanjio broj štetnih gasova za -9,653 tona.

Kao društveno odgovorna kompanija, posvećeni smo očuvanju životne sredine i aktivno radimo na postizanju održivosti u svim aspektima svog poslovanja. Kroz inicijative reciklaže i ponovnog korišćenja ambalažnog otpada i trudimo se da utičemo na održivost i značaj životne sredine.

Ovim smo postavili visoke standarde u industriji igračaka, pokazujući da je moguće poslovati profitabilno, a istovremeno vodeći računa o očuvanju naše planete.

Reciklaža i ponovno korišćenje ambalažnog otpada su ključni stubovi održivog poslovanja kompanije Pertini Toys. Kroz pažljivo planiranje i implementaciju ovih aktivnosti, kompanija je ostvarila značajne rezultate u smanjenju emisija štetnih gasova.

Sertifikat koji smo dobili sa ISO 14001 sertifikatom koji već imamo, su rezultat napornog timskog rada svih zaposlenih u Pertini Toys. Naš kompletan kolektiv zaposlenih je uvek uključen u proces postizanja održivosti i smanjenja štetnih emisija gasova.

Trudimo se da svaka igračka koju kupuju u Pertiniju ima minimalan uticaj na životnu sredinu. Naša posvećenost održivosti znači da su proizvodi od recikliranih materijala, a ambalaža pažljivo osmišljena kako bi se smanjio otpad. Uz Pertini igračke sa tematikom ekologije, reciklaže, kao i od održivih materijala možete biti sigurni da ulažete u igračke koje čuvaju planetu za buduće generacije.

Ovaj sertifikat predstavlja samo jedan korak u našem kontinuiranom napretku ka održivosti. Kompanija Pertini Toys će nastaviti da istražuje nove načine za smanjenje emisija štetnih gasova i unapređenje održivosti u svim aspektima svog poslovanja.